Zaplanuj długi weekend listopadowy i doświadcz prawdziwej uczty dla zmysłów! Wśród malowniczych jezior i wzgórz Pojezierza Brodnickiego, w Głęboczek Vine Resort & SPA, czeka na Ciebie wyjątkowy weekend. Od 8 do 11 listopada delektuj się wyśmienitymi potrawami z gęsiny, przygotowanymi według tradycyjnych receptur, które są nieodłącznym elementem polskiego świętowania dnia św. Marcina. Połącz kulinarne doznania z relaksem w Vine SPA i odkryj piękno polskiej jesieni w wyjątkowej atmosferze.
8-11 listopada: weekend z gęsiną na św. Marcina
W programie pakietu Weekend z gęsiną na św. Marcina:
- Wyjątkowy pobyt w terminie 8-11 listopada w pokoju o indywidualnie dobranym standardzie.
- Bogate śniadanie pełne regionalnych smaków.
- Wyjątkowa sobotnia kolacja z gęsiną w roli głównej.
- Degustacja win prowadzona przez sommeliera.
- Kolacja w Restauracji Morelino na podstawie Menu Dnia.
- Napoje bezalkoholowe dostępne w bufecie podczas posiłków: herbata, kawa z ekspresu samoobsługowego, woda niegazowana oraz asortyment soków owocowych.
- Relaks w Strefie Wellness oraz dostęp do Strefy Cardio.
- Bezpłatny parking podczas całego pobytu.
Jesienny relaks w Głęboczku
Połącz długi weekend listopadowy z niezwykłym odpoczynkiem, jaki oferuje nasz resort, i skorzystaj z:
wyjątkowej strefy VINE SPA,
strefy basenowej z wewnętrznym jacuzzi,
relaksu w całorocznym jacuzzi zewnętrznym,
seansów w Łaźni Kwiatowej,
domku saunowego nad jeziorem Forbin,
sauny fińskiej z basenem typu vitality pool,
seansów saunowych z saunamistrzem
oraz morsowania w jeziorze Forbin.
Zapraszamy na niezapomniany weekend pełen smaku i relaksu!
Rezerwacja
Spędź weekend z gęsiną na św. Marcina w Głęboczku w dniach 8-11 listopada!
Dokonaj rezerwacji online lub skontaktuj się z naszą recepcją:
recepcja@gleboczek.pl
tel. +48 22 380 59 00
Poproś o kalkulację pobytu lub rezerwuj: