Listopad w Głęboczku to tradycja, portugalskie brzmienia i spokojny rytm jesieni nad jeziorem. To dobry moment, by zwolnić, zadbać o ciało w Vine SPA i spróbować jesiennego menu.
7-11 listopada: gęsina na św. Marcina – tradycja i sezonowe smaki
Długi weekend upływa pod znakiem gęsiny przygotowanej według sprawdzonych przepisów. W planie są też spacery po wzgórzach Pojezierza Brodnickiego oraz relaks w strefie wellness: sauny, tepidarium z leżankami SPA Infrared, basen i całoroczne jacuzzi zewnętrzne. Kilka dni na oddech – blisko natury i bez pośpiechu.
14-16 listopada: weekend portugalski – kuchnia, live cooking, koncert
Przez cały weekend serwujemy potrawy inspirowane Portugalią i proponujemy degustacje prowadzone przez sommeliera. W sobotę podczas lunchu odbędzie się live cooking w wykonaniu szefa kuchni Rui Talesa. Wieczorem zagrają: Krzysia Górniak – gitara solowa, Rui Tales – wokal, Michał Jaros – kontrabas, Paweł Kowalski – akustyk.
21-23 listopada: weekend w Głęboczku – natura i Vine SPA
Najprostszy plan działa najlepiej: rano spacer nad jeziorem, po południu Vine SPA. Do dyspozycji jest sauna fińska z basenem vitality, Łaźnia Kwiatowa, tepidarium, a dla chętnych także Strefa Cardio i zewnętrzna siłownia. Spokojnie, blisko natury.
28-30 listopada: Andrzejki w Głęboczku – zabawa i relaks
Na finał miesiąca łączymy lekką zabawę z odpoczynkiem: animacje, wróżby, muzyka na żywo i wieczorne seanse w saunach. Dla Gości o imieniu Andrzej przygotowaliśmy prezent – masaż pleców!
Listopad w Głęboczku to dobre jedzenie, muzyka i kojący spokój nad jeziorem. Nie zwlekaj z rezerwacją! Polecamy rezerwację z wyprzedzeniem, bo w weekendy pokoje znikają najszybciej.
Pozostałe aktualności